Veiling Wees warmhartig

In 2015 werd de dienstenveiling die we tijdens Kerk ’s Anders hielden een groot succes. Niet alleen werd er veel geld bij elkaar gebracht, het leverde ook bijzondere ontmoetingen en nieuwe contacten tussen gemeenteleden op. Het gaf een meerwaarde aan het samen gemeente-zijn. We vormen immers een gemeenschap die meer inhoudt dan alleen het samen vieren van de zondagse dienst. De opbrengst van deze veiling Wees warmhartig gaat naar het gelijknamige project van onze gemeente.  

Een dienst of product aanbieden

Bent u ergens goed in en wilt u iemand met uw kennis of kunde te helpen? Bied uw dienst aan! Dit kan van alles zijn, laat uw fantasie de vrije loop! Misschien kunt u een  privé-concert verzorgen bij iemand thuis, kunt u voor iemand een heerlijke taart bakken, wilt u een etentje bij u thuis organiseren voor een paar mensen, bent u een fanatieke hobby-tuinier en helpt u iemand graag een paar uurtjes in de tuin, naait of breit u of bent u goed in allerlei klussen, van fietsen repareren tot een muurtje verven. 

Hulp in de tuin – Stichting Welzijn Staphorst

Misschien hebt u geen idee wat voor dienst u kunt aanbieden of hebt u weinig tijd om ergens aan de slag te gaan? U kunt de actie ook ondersteunen door iets te koop aan te bieden.

Oud schilderij in olieverf | Lijsten, foto's en spiegels | brocantefrederic

Misschien heeft u een schilderij op zolder staan waarvan u zeker weet dat u het niet meer zal ophangen. Of staat er thuis een stoel in de weg. Zet het product op de foto en maak er een mooie omschrijving bij. 

 

 

 

Bieden op een dienst of product

Wilt u een bod doen? Dat wijst zich vanzelf. U krijgt een e-mail om te bevestigen. Daarna kan iemand anders natuurlijk meer bieden. Daar krijgt u dan ook weer bericht van, en kunt u zelf weer hoger bieden. Als u de hoogste bieder bent, krijgt u informatie over de betaalwijzer (per e-mail of als dat niet kan per telefoon). Als de betaling binnen is, krijgt de aanbieder bericht dat het 'rond' is.

Als de dienst voor meerdere personen is

U kunt een dienst aanbieden voor meerdere personen (bijvoorbeeld een etentje voor 4 personen). Op deze diensten wordt per persoon geboden. De 4 hoogste bieders zijn dan de gelukkigen. Dit kan dus betekenen dat één persoon (iets) meer betaalt dan een ander. U kunt ook meerdere exemplaren van hetzelfde product  aanbieden (bijvoorbeeld 4 potten jam). De biedingen gaan dan per pot jam. En ook hier geldt: de 4 hoogste bieders hebben een pot jam.

Hulp nodig?

Hebt u hulp nodig bij het plaatsen van een dienst, een vraag of een bod? Stuur ons een e‑mail. Vermeld uw naam en telefoonnummer, we nemen dan contact met u op.

Coronaregels

Het spreekt voor zich dat bij een gezamenlijke activiteit (etentje, concert voor meer personen) maar ook bij het ophalen van een product, u zich houdt aan de dan geldende coronaregels. 

Verdere regels

Om alles goed te laten verlopen, gelden er nog enkele andere regels